Tattoolatenverwijderen.nl heeft in Amsterdam een vestiging nabij het Slotervaartziekenhuis. Wilt u uw tattoo verwijderen in Amsterdam, dan is deze vestiging een uitstekend bereikbare optie. De kliniek in Amsterdam bevindt zich op loopafstand van de tramhalte Amsterdam Heemstedestraat van tramlijn 2 en metrostation Amsterdam Heemstedestraat. Komt u met de auto? Er is voldoende mogelijkheid om voor de deur te parkeren. Denk wel om uw parkeerkaartje!

Adres Amsterdam

Ottho Heldringstraat 13 A
1066 XT Amsterdam
085 401 79 37

Tattoo verwijderen in Amsterdam

U kunt op een afspraak maken om langs te komen. U kunt ook uw tattoo verwijderen in Nijmegen. Om u een impressie te geven van de ruimte waar uw tattoo wordt verwijderd met de Q-Switched YAG Laser kijkt u verder.

  • Tattoo verwijderen Amsterdam 6

Tattoo verwijderen: de keuze

De keuze om een tattoo te verwijderen is niet eenvoudig. Een tattoo kan emotionele waarde hebben, of gekregen hebben doordat u hem al langer heeft. Wilt u uw tattoo verwijderen, denk daar dan goed over na. Dr. David biedt gratis kennismakingsgesprekken aan waarin hij kijkt naar uw tattoo, zodat u weet waar u aan toe bent. Niet elke tatoeage is hetzelfde en de ene tatoeage heeft meer behandelingen nodig voordat deze niet meer zichtbaar is. Tattoo verwijderen in Amsterdam gebeurt met de Q-Switched YAG Laser, een vooruitstrevende tattoo laser. Uw tattoo verwijderen in Amsterdam kan uitstekend bij Dr. David. Neem contact op voor meer informatie.

Tattoo verwijderen in Amsterdam kosten

Een tattoo verwijderen in Amsterdam is niet gratis. De kosten van het verwijderen van een tattoo staan op de tattoo verwijderen kosten pagina, waar u kunt zien hoeveel het zal kosten om uw tattoo te verwijderen. Niet elke tattoo heeft dezelfde kleuren en dus zijn de vermelde kosten een schatting. Neem voor meer informatie contact op voor een consult, dan zal Dr. David kijken wat het kost om uw tattoo te verwijderen in Amsterdam.

mautic is open source marketing automation